Srpski tabloidi izmislili izjave: BB Marijani ipak nisu vikali "Kurvo, bježi kod Nemeša!"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Lažne informacije je srpski tabloid Skandal popratio i izmišljenim izjavama Marijaninog oca. Napisali su kako im je upravo on potvrdio da su njegovoj kćeri u jednom kninskom kafiću dobacivali "Kurvo, bježi kod Nemeša!" te da su je na tržnici gađali rajčicama i breskvama.

Kovačević poriče da je Skandalu dao sljedeće izjave: "Uvijek postoje ljudi koji svoj bijes izlijevaju na druge. Moja kćer je žrtva malograđana. Ona je punoljetna i odgovara za svoje postupke. Ni jednog trenutka se nije pokajala zbog svega što je napravila pred kamerama, jer je sve to bilo iskreno. Ja je u svemu podržavam, ali bole me neistine koje se sad pišu o njoj i samo podgrijavaju bijes lažnih moralista koji joj rade ovakve scene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tabloid je objavio i kako je Marijanin otac dodao kako "postupci pojedinih Kninjana više govore o njima samima negoli o njegovoj kćeri" te potvrdio i da među brojnim pozivima podrške Marijani ima i onih koji joj moraliziraju: "Zovu je razne neobrazovane budale, koje nemaju kulture čim izgovaraju takve riječi, a pričaju mojoj kćeri o moralu. Rekao sam joj da ne obraća pažnju na budale i da se ne javlja na telefon ako joj broj nije poznat".

Ovo nije prvi put da su srpski tabloidi uz izmišljene izjave objavili lažne vijesti o maltretiranju Marijane - tek što je napustila BB kuću izmislili su kako je Knin prepun uvredljivih grafita na Marijanin račun.

index.hr

Vezani članci