POSVETIO MU OBJAVU Tarik Filipović podijelio rijetku fotografiju sina povodom njegova rođendana

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Poznati hrvatski glumac i voditelj podrijetlom iz BiH, Tarik Filipović, na svom je Instagram profilu obilježio rođendan svoga sina posvetivši mu emotivnu objavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov sin Arman slavi 15. rođendan, a tom je prilikom Tarik objavio njegovu rijetku fotografiju zahvalivši sinu što je 'skinuo embargo objavljivanja fotografija'.

Fotografiju pogledajte OVDJE

'Arman... Iako sam u djetinjstvu bio najsretniji i najbezbrižniji, najviše volim zadnjih 15 godina svoga života. 'Sve zbog jednog dječaka'. Arman mu ime. I dvostruko uživao gledajući sve divne faze odrastanja. I od 'mali Tarik' do 'veliki Arman' kao dlanom o dlan. Moj, a tako svoj. Sretno ljubavi tatina i neka te prati sreća, osmijeh na licu, dobro zdravlje. I neka se snovi ostvaruju jedan po jedan, kao domine. I još nešto - nikada nemoj prestati biti dječak, zna tata iz iskustva koliko je to divno. I da me prerasteš u svakom pogledu, ova tri centimetra visine ćeš brzo. Voli tata. Hvala što si skinuo embargo objavljivanja fotografija. Barem na ovaj divan dan', napisao je Tarik uz fotografiju svoga sina.

Vezani članci