Postoji li uopće momak Jelene Rozge?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Na pitanje hoće li u ovoj godini prestati skrivati svoju ljubav, Jelena odgovara: - Pa kako bih mogla sakriti ljubavni sjaj u očima. Ljubav se živi svaki dan. Netko je živi na ulici, a netko je voli živjeti u vlastitoj intimi. Ja pripadam onoj drugoj skupini.

A na pitanje postoji li on uopće, Rozga ima odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Mislim da nema potrebe da potvrdu svoje ljubavi tražim u časopisima ili na televiziji. Ja sam osoba koja živi jednostavni život i ne obazirem se tko me u tom trenutku snima, promatra, opuštena sam, onako, guštam. Ne idemo na javna mjesta, on mene ne prati na svim mojim koncertima, možda nekad i bude u publici, ali ne bude iza bine, sa mnom, ali mi se ne krijemo. Jednostavno živimo normalno kao i svi drugi ljudi, pijemo kavu, idemo u spizu, idemo, družimo se sa svojim dragim prijateljima, sve normalno funkcionira, samo što se ne volimo ni on ni ja pojavljivati na nekim javnim mjestima. Možda su fotografi bili na krivim mjestima ili nisu vidjeli ono što im je bilo pred očima - rekla je, piše tportal.

O detaljima je vrlo tajanstvena, tako nije željela ni precizirati koliko su dugo skupa. Samo je kratko odgovorila: - Već jako, jako dugo, iako smo imali jedan mali prekid, ali moram vam priznati da je naša ljubav sad jača nego ikad.

Iako su, kako kaže, "već jako, jako dugo" u vezi, pjevačica još nije upoznala njegove roditelje.

- Ja nisam osoba od velikih formalnosti i taj susret će se dogoditi kada i ako bude potrebno - zaključila je kratko.

Vezani članci