VIDEO  Pjesma za parove kojima ne ide baš najbolje u vezi

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

'Buč Kesidi', sjajan pančevački dvojac, predstavlja singl i prateći video spot za pjesmu 'Curimo po asfaltu' kojom najavljuju treći album. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je prvi singl kojim najavljujemo novi album. Uzbudljivo nam je jer mislimo da pjesma, kao i album koji najavljuje, zvuči malo drugačije. I proces pisanja i snimanja pjesme je bio kompleksniji i intimniji nego do sada tako da je u pitanju nešto novo za nas", poručuje 'Buč Kesidi'. 

Novi i treći po redu studijski album benda bit će objavljen na proljeće naredne godine, a pratit će ga nekoliko velikih koncerata, najavljuje se iz izdavačke kuće 'Kontra'. 

'Buč Kesidi' je bez sumnje najznačajnije regionalno glazbeno ime u posljednjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspjeha albuma 'Euforija' i istoimene turneje sa kojom su obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hajp u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu.

 

Album je uvršten na ljestvice najboljih izdanja te godine, donio im je nominaciju za nagradu 'Impala' za najbolji nezavisni europski album, a bend je snimio i prvi koncertni film 'Buč Kesidi: Euforija uživo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo kako sami sebe nazivaju, novim singlom uvode u još jedno poglavlje svog rada.

Vezani članci