FOTO/VIDEO  Novi spot i novo seksi izdanje Severine

Vidi originalni članak
Mjesec dana od izlaska albuma 'Halo' u digitalnom izdanju, Severina je danas službeno najavila izlazak albuma i u fizičkom izdanju - 08. ožujka.

Osim te vijesti koja je razveselila Severinine mnogobrojne obožavatelje, još jedno iznenađenje došlo je u obliku videospota za pjesmu 'Fatamorgana', budući da se radi o pjesmi koja je publiku osvojila ''na prvu'' te za koju su mnogi priželjkivali ekranizaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Drage moje žene, album 'Halo' izlazi za Dan žena, za naš dan i moj album je najbolji poklon za sve prijateljice. A ova pjesma i spot su najslađi na albumu. Uživajte u 'Fatamorgani'.'' - poručila je Severina koja u spotu pokazuje svoje novo seksi izdanje.

Tekst za pjesmu 'Fatamorgana' potpisuje Milan Radulović, glazbu theOutsiders, dok je za videospot zaslužan Ljubba Stefanović:

''Videospot prikazuje Severinu kao glamuroznu filmsku divu u stilizaciji zlatnog doba Hollywooda, rekreiranoj na moderan način. Zaglavljena u začaranom krugu maštanja, čeka svog Gospodina pravog. I tako svakog dana, kako i sama pjesma kaže.'' - Ljubba.

Večernji.list

Vezani članci