Nemeš zaprijetio Big Brotheru: Ako si mi lagao za nagradu, ako sam ispao budala, neće biti dobro

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...te tako gledatelji nisu saznali kako je Nemeš odreagirao kada su mu rekli da nije osvojio nagradu te da mu je Big Brother lagao. Nominirani su bili Brandon, Nirmal, Nemeš i Marijana. Prvi put su o tome tko napušta kuću odlučivali gledatelji, a ne stanari. Ispao je Brandon, no gledatelji su odlučili ponovo ga vratiti u kuću pa su ove nedjelje kuću napustili samo stari stanari. Izašli su Slavica, Tamara, Mila, Ema, Milan i Radašin.

Veliki Brat je preostalim stanarima priredio test istine koji bi im omogućio luksuzni budžet. Osim o budžetu, test istine je odlučivao i o tome hoće li se netko od starih stanara opet vratiti u kuću. Da su sve odgovorili točno svi stari bi ispali, ali budući da nisu netko od starih stanara se mora vratiti. Uz stare stanare gledatelji su mogli spasiti i Brandona i to su i učinili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na testu istine među ostalim je Big Brother upitao ukućane vjeruju li da se smrtonosna bakterija E. coli ubila više od 20 osoba u Europi te da ju vjerojatno uzrokuje povrće. Big Brother ih je pitao i vjeruju li da je Nemeš dobio nagradu Adria u srcu i da je njegova pjesma imala blizu milijun klikova na YouTubeu.

Nemeš je nakon testa istine rekao da i dalje vjeruje da je dobio nagradu pa je stanarima vraćeno i 255.000 kuna koje su izgubili kad su odlučili vratiti Emu.

Big Brother je Marijanu i Nemeša večeras ostavio same u kući nakon tjedan dana razdvojenosti. Sjedili su jedan pokraj drugog kao potpuni stranci. Ona mu je rekla kako je svašta vidjela i čula dok nisu bili zajedno. Nisu se ni zagrlili ni poljubili.

Big Brother pozvao je Nemeša u ispovjedaonicu i upitao ga vjeruje li da je dobio nagradu.

- Vjerujem u sebe i vjerujem u svoju glazbu. Ako si mi lagao, neće biti dobro. Mnogo mi to znači i ako sam ispao budala, ako imam tisuću ili dvije tisuće klikova na YouTubeu, neće biti dobro - rekao je Nemeš nakon čega je emisija završila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Nemeš reagirao kada mu je Big Brother rekao da je nasjeo na laž, saznat ćemo uskoro, ali ne večeras.

izvor: večernji list

Vezani članci