Nemeš: Marijana me je održala na životu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Stanari Big Brother kuće na Košutnjaku još uvijek intenzivno vrte filmove o sinoćnjim nastupima i ispadanju zgodne Antonije iz showa.
- Nisam znala da toliko kreštim, sram me. Smijala sam se sama sebi kako grozno zvučim - rekla je Marijana i dodala kako joj nedostaje Antonija jer se s njome jako zbližila dok su pripremale nastup, piše jutarnji list.

S time se složio i Horvat, koji je rekao da se mogla primijetiti kemija između njih dvije jer su odlično izgledale na pozornici. A najbolje su im svima zvučali Lester, Nirmal i Nikola, koji su pjevali pjesmu "Bomba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soraja nije kritizirala samu sebe i govorila nešto loše, već je hvalila svoj nastup, ali i sve ostale. Potom su se okrenuli svi zajedno komentiranju ispadanja Antonije iz showa i zaključili kako je to nepravedno, ali da netko ipak mora izaći iz kuće.

A Nemeš kao Nemeš , koncentrirao se na sebe i rekao kako je bio jako sretan što je vidio roditelje u publici i tako dobio dodatnu snagu za "borbu", u kojoj je sam protiv svih. Iako ne doslovno jer je već u sljedećoj rečenici izjavio kako je ovako daleko dogurao zato što je jedno s Marijanom, te da ga je ona održala na "životu".

Kako dan nije mogao proći bez Nemešova dramatiziranja, tako nije mogao niti bez barem jednog Brandonovog ispada. U raspravi o prijateljstvima s Bojanom, odlučio je raspravu okončati tako što joj je rekao da je nebitna, kao što i inače čini kada ne zna što bi odgovorio ljudima. Ali da ne završi na tome, otišao je Bojanu ogovarati Marijani, Nemešu i Soraji.

Vezani članci