FOTO/VIDEO  Nedugo nakon objave Internet je ekspodirao zbog pjesme Jacquesa Houdeka

Vidi originalni članak

Konačno je predstavljena pjesma koja će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu. Uzbuđenje nikada nije bilo veće s obzirom da ove godine naše boje, nakon sedam pokušaja, brani Jcques Houdeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesma je u petak premijerno predstavljena javnosti, a odmah nakon objave uslijedile su i reakcije.
"Hrvatskoj predviđam jako dobar plasman. Možda među top 3", glasi jedan od komentara na Twitteru.Reagirali su i Jacquesovi fanovi na njegovoj Facebook stranici. Svoje oduševljenje nisu skrivali. ''Pobjednička'', ''Wow, kakvo iznenađenje je ovaj bariton. Ne mogu vjerovati da to sve pjevaš ti. Prekrasan glas, pjesma je odlična i moćna i vjerujem da će postići odličan rejting ako ne i pobjedu jer to je pobjednička pjesma. Sad samo čekamo Eurosong. Hvala ti za ovaj osjećaj. Sva sam se naježila i skoro rasplakala'', ''Savršenstvo'', ''Pjesma je preodlična! Naježila sam se! Pobjeda je naša''. Među gomilom komentara našao se i jedan koji je Houdekovu pjesmu usporedio s Disneyevom pjesmom "Frozen" koja je vrlo brzo postala veliki hit među djecom, ali i odraslima. Sudeći prema komentarima i Jacguesovu pjesmu čeka slična sudbina.
''Pjesma je svjetska'', ''Pozitivno iznenađena za ovaj bariton, iako još ne mogu vjerovati da i taj dio u pjesmi ti pjevaš'', ''Idemo do pobjede'', uzbuđeno su komentirali Houdekovi obožavatelji njegovu pjesmu za Eurosong.

Vezani članci