VIDEO  'Nedodirljivi' uz plesni ritam

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Marko Mandić je tijekom ljeta objavio najavni singl 'Ljeto stiže' na kojem je gostovao reper Kene Beri, a sada objavljuje dugoočekivani EP Komerzz zajedno sa spotom za pjesmu 'Nedodirljivi'. Pored ove dvije numere, na novom izdanju možete poslušati pjesme 'Ovu noć', 'Mana', kao i 'Koale' na kojoj je gost još jedan sjajni reper - Kendi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li ovaj EP komerzz ili se samo tako zove? Mislim da jeste. Je li ovaj EP alternativa za komerzz? Mislim da jeste. To su pitanja i odgovori koji mi se motaju po glavi kad trebam objasniti nekome gdje bih žanrovski smjestio svoju glazbu. I gdje je to onda? Moj dragi producent Novak Ašković i ja smo ostavili srce na terenu na ovom EP-ju i nadamo se da će publika to prepoznati. 

Radili smo ono što najviše volimo i proveli se mnogo dobro. Pored solo pjesama tu su dva spektakularna gosta, Kene Beri sa kojim je pjesma koja najavljuje ep izašla još prije ljeta i sada Kendi. Dugo očekivana suradnja Kendija i mene se konačno dogodila ovdje, na pjesmi 'Koale'.

 

Uradili smo jedan spot za pjesmu 'Nedodirljivi' koji potpisuju Maša Đorđevic i Aleksandar Anđelković. U ovom spotu sam otvario davnu želju da đuskam ful koreografiju sa plesačima. Potpuno sam izašao iz zone komfora, što mi je i bila ideja, probio svoje granice i zavolio ples. Hvala koreografu Bojani Tasov što je uspelja izvući to iz mene", izjavio je Marko Mandić.

EP se može pronaći na svim streaming platformama, a spot za pjesmu 'Koale' sa Kendijem na Markovom YouTube kanalu. Spot su radili domaći videografi Maša Đorđević i Aleksandar Anđelković, dok je cijeli EP Marko uradio zajedno sa Novakom Aškovićem koji potpisuje produkciju, navodi se iz izdavačke kuće 'Kontra'.

Vezani članci