FOTO/VIDEO  Mladi mostarski pjevač Ivo Jurić snimio spot za pjesmu Navika

Vidi originalni članak
Spot, koji je snimao i režirao foto Studio Rezo sniman je na dvije lokacije u Mostaru: u hotelu City i poznatom noćnom klubu Drugi način. Glavnu žensku ulogu u novom spotu mostarskog pjevača ima mlada manekenka Medina Mehičević, dok je ona sporedna, ali ne i manje važna muška uloga pripala Ivanu Barunćiću, inače Jurićevom dugogodišnjem prijatelju. Partneri koji su pomogli snimanje spota su: Autokuća Jelić, City hotel i noćni klub Drugi Način.

Glazbu i tekst za pjesmu „Navika" potpisuje sam pjevač Ivo Jurić, producent je Đeno Mujić, a pjesma je snimana u glazbenom centru Pavarotti u Mostaru. Za mastering je zaslužan Zvone Domazet Hit records studio, Zagreb. Prateće vokale su snimile članice klape Drača iz Mostara, a sve to je harmonijski raspisao i uklopio Karlo Miličević, profesor glazbe također iz Mostara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo iza sebe ima svoj prvi singl koji nosi naziv „Pučine snova", koju je snimio 2012. godine, kada je i počeo svoju solo karijeru. Ovaj mladi pjevač glazbom se bavi od svoje četrnaeste godine, a svoje prve početke bilježi u Akademskom zboru „Pro Musica" i klapi „Krš", pod mentorstvom maestra don Dragana Filipovića.
Ivo trenutno aktivno radi na snimanju svog prvog, debitantskog albuma, koji bi uskoro trebao ugledati svijetlo dana, a plan mu je da osim na prostoru Bosne i Hercegovine svoj rad predstavi i u zemljama regije.

 

Vezani članci