Meghan Markle na svom je blogu još davno pisala o tome da želi postati princeza, a komentirala je i Kate!

Vidi originalni članak
Poput svake djevojčice na svijetu, i malena Meghan Markle sanjala je da jednog dana postane princeza, a snovi su joj se ostvarili.

Na svom starom blogu, koji je u međuvremenu ugašen, Meghan je jasno svima dala do znanja kako bi voljela postati princeza, ali ne bilo kakva. Napisala je kako bi se voljela poistovjetiti s moćnom titulom i priznala da ju ne zanima "spašavanje od strane zgodnog princa",čak ni ako se eventualno uda za jednoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malene djevojčice sanjaju da postanu princeze. Ja sam oduvijek htjela biti She-ra, princeza moći. Za one koji ne znaju tko je ona, to je crtani lik iz 80-ih godina i blizanka He-Mana, poznata po svojoj snazi. Dakle, definitivno ovdje ne pričam o Pepeljuzi", napisala je svojevremeno Meghan.

Njezina budućnost, odnosno sadašnjost zapravo su najbolji dokaz kako nikad ne možemo znati što nam život nosi. Meghan je također iskreno pisala o medijskoj pažnji usmjerenoj na princa Williama i Kate Middleton, kada je svijet tresla groznica njihova kraljevskog vjenčanja. "Čini se da odrasle žene zadržavaju dječje fantazije", komentirala je tada vojvotkinja.

"Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog vjenčanja i neprekidnu komunikaciju o princezi Kate", komentirala je.

Bio je to zapravo uvod u intervju s libijskom princezom Aliom Al-Seunussi zbog kojeg je "samu sebe morala uštipnuti" jer je bila zvan sebe zbog e-mailove koje su razmjenjivale na temu njezina dobrotvorna rada, dok samo četiri godina kasnije i sama živi svoj kraljevski život.

Podsjećamo, Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se 19. svibnja u Windsoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa