Kako vjetar puše: "Kleo se da neće u Srbiju" - Dino Merlin u Beogradu za 300.000 eura?!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Srdačan razgovor dvojice rođenih Sarajlija nije bio nimalo slučajan, kao što su neki to mogli da pomisle, već isplaniran u namjeri da Tadić nagovori Dinu da konačno promijeni svoje tvrde stavove u vezi s gostovanjem u Srbiji!

- Prigodom njihovog susreta u Sarajevu, Tadić i Merlin su između ostalog popričali o uvjetima glazbenikovog eventualnog dolaska u Srbiju. Tada ga je Boris uputio na svog dobrog prijatelja, stručnjaka iz oblasti marketinga, koji bi bio voljan da preuzme organizaciju Merlinovog koncerta u „Areni". Bosanski pjevač je zatražio honorar od 300.000 eura, ali i ne samo to, već i procenat od prodatih ulaznica - priča za „Alo!" izvor blizak bosanskoj pop zvijezdi i dodaje da su pregovori zapeli upravo zbog financijskog momenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Honorar koji Merlin traži jeste ogroman, ali to je cijena njegovog prvog poslijeratnog koncerta u Beogradu. Tadićevi prijatelji pokušavaju ishoditi malo nižu cijenu, ali za sada Dino ne želi da spušta svoju zaradu. Ipak, po svemu sudeći, sve ide u pravcu konačnog dogovora, na zadovoljstvo Merlinove publike u Srbiji - zaključuje izvor "Alo!".

Vezani članci