VIDEO  CAMBI. objavio sjajan singl s video spotom

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Vokalni sastav CAMBI. prošlo je ljeto, u predivnoj trogirskoj Kuli Kamerlengo, publici pružio koncert za pamćenje, a dijelove atmosfere pretočili su u video za pjesmu 'Innamorato'. Novi singl talijanska je verzija hita 'Zaljubljen', a tekst ovaj put potpisuje riječki glazbenik i producent, klavijaturist Belanovih Fiumensa, Vedran Križan, navodi se iz Dallas recordsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video priča za 'Innamorato' podsjetnik je na spomenuti koncert na kojem su im se pridružili dragi gosti s kojima imaju odlične suradnje: Neno Belan, Mladen Badovinac (TBF), Gina Damjanović, Marija Mirković (autorica pjesme 'Zaljubljen'), Roko Blažević i Uršula Najev. Bila je to divna večer pod vedrim nebom tijekom koje su se nizali brojni hitovi i obrade u posebnim aranžmanima.

 

CAMBI. su već prvom izvedbom pjesme 'Zaljubljen' (Dora 2021.), osvojili publiku i kritiku, a vrlo brzo i radijski eter da bi im krajem prošle godine stiglo i veliko priznanje, nominacija za nagradu 'Zlatni studio' u kategoriji najbolje pjesme.

Početak 2022. godine obilježile su i nominacije za 'TopHR Music Awards' nagradu, u kategorijama za grupu godine i novog izvođača.

CAMBI. su svojim dosadašnjim nastupima pokazali savršenu usklađenost višeglasnog pjevanja, i potvrdili da na ovu splitsku ekipu, domaća glazbena scena može itekako računati.

Vezani članci