FOTO/VIDEO   Anarhiv i Sida&Dr.Sre u petak nastupaju u Gitara club-u Gelenderi

Vidi originalni članak
Na programu je svirka band-a Anarhiv te Mostarskog rep dvojca "Sida&Dr.Sre" a najvažnija stvar je promocija prvog spota grupe Anarhiv za pjesmu "Na drugoj strani medalje"koji je ujedno i najavni spot za prvi album spomenute grupe pod imenom "Shit Happens". Svirka počinje u 20h Svi su dobrodošli!

Bend Anarhiv osnovan je 2011. godine, a okupljao je tri clana: Vinka Cemeraša(glavni vokal, bass gitara), Matea Nikšu (back vokal, el. i ritam gitara) i Milu Nikšu (back vokal, bubnjevi) , te se deklarira za rock bend kao i dan danas. Kao takav, bend ostvaruje uspjehe na svirkama po klubovima u Čapljini, Mostaru, Sinju, Splitu, Tuzli, Korčuli, Vela Luci, Orebiću itd.. Prikljucuje im se i Marinko Vego na bass gitari. Bend Anarhiv do sad promovira svoj autorski rad na festivalima WHF, F.A.R.S.A. Mostar Summer fest i sl. a u zimu 2014. konacno zapocinje snimanje svog prvog albuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dugogodišnjeg rada objavljiva prvu autorsku stvar pod imenom "Odsutan". Ona je samo početak autorskog rada do sad opisanog banda i ujedno najavni singl za prvi album "SHIT HAPPENS" koji će izaći krajem 2014. godine.. Pjesma je snimana u studiu Jaz kao i čitav album. Tekst je napisao Mateo Nikše, za muziku se pobrinuo Vinko Ćemeraš, a aranžman band Anarhiv.

Vezani članci