2Cellos danas slave peti rođendan!

Vidi originalni članak
pot je u kratkom roku postao svjetska atrakcija, što ih je u samo nekoliko mjeseci lansiralo među svjetske zvijezde. U pet godina održali su više od 1000 koncerata, vidjelo ih je više od 10 milijuna posjetitelja. Prešli su više od 3 milijuna kilometara kako bi svirali u vise od 40 zemalja!

U ovom video mozete vidjeti presjek gotovo svih nevjerojatnih postignuca 2CELLOS u proteklih 5 godina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proteklog je vikenda njihova službena facebook stranica prešla milijun lajkova što na ovim područjima nije pošlo za rukom niti najvećim regionalnim estradnim zvijezdama.

Peti rođendan će Luka i Stjepan slaviti naravno cijele godine i to onako kako najbolje znaju - na svjetskoj turneji. Za početak, pred njima je velika američka turneja na kojoj će održati 42 koncerta, od kojih je većina već rasprodana. Inače 20. siječanj je u Japanu proglašen 2CELLOS Danom.

Jos jedna zanimljivost je ta da je svega nekoliko sati uoci njihovog rodjendana, legendarna grupa AC/DC na njihovoj sluzbenoj facebook stranici objavila verziju Thunderstrucka 2CELLOS-a, sto je velika cast za nase decke, buduci da im je upravo AC/DC najdrazi bend.

"Nemamo posebnih planova za nas rodjendan jer nažalost bas danas nismo zajedno! Ali nadoknadit ćemo sve kroz cijelu godinu i slaviti s obožavateljima. Danasnji dan nam je iznimno važan i ne možemo vjerovati što nam se sve dogodilo u posljednjih pet godina. Uzbuđenje i energija su isti kao i prvog dana i jedva čekamo nove avanture", poručuju Luka i Stjepan iz Kine.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa




Vezani članci