PET GODINA U VEZI Evo koga ljubi hrvatski rukometaš porijeklom iz Jajca

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igrala je u petak protiv Egipta, a egipatska reprezentacija slavila je s devet golova razlike. Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije bio je Marin Šipić sa šest pogodaka, dok su po četiri postigli Filip Glavaš, Igor Karačić i Ivan Martinović. I večeras je protiv SAD-a rukometaš porijeklom iz Jajca odigrao odličnu partiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubi Austrijanku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mladi rukometaš Ivan Martinović privlači pažnju još otkako je zabio svoj prvi gol za hrvatsku reprezentaciju. Ivan je rođen u Beču i u vezi je s Austrijankom Miriam Rath. Djevojka mu je velika podrška još od početka karijere. Od treninga do utakmica, ona ga uvijek vatreno bodri.

Proslavili petu godišnjicu veze

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Par je u vezi pet godina i prošlog mjeseca proslavili su godišnjicu. Ivan je povodom toga objavio romantične fotografije sa svojom djevojkom, piše Index.hr.

Uz brojne fotografije s rukometnih terena, Ivan često objavljuje privatne trenutke s Miriam. Ona je također sportašica, trenirala je odbojku, no čini se da je zbog ozljede prestala trenirati.

Vezani članci