''NE NASJEDAJTE NA PREVARU'' Thompsonov tim reagirao na lažne informacije vezane za njegovog sina

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Menadžerski tim Marka Perkovića Thompsona reagirao je zbog lažnih informacija koje su se proširile, a vežu se uz njegovog teškog bolesnog i maloljetnog sina Antu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, pojavila se stranica na kojoj se navodno skuplja novac za njegovu operaciju srca, a iz pjevačevog tima su za portal Dnevno potvrdili da je riječ o laži.

''Molimo vas sve, ne nasjedajte na ovu gnjusnu prevaru. Ukoliko vidite takve ili slične stranice na društvenim mrežama, molimo vas da iste prijavite bez odgađanja'', poručili su, a čitava obitelj je zgrožena ovakvim pokušajima prevare preko leđa njihovog oboljelog sina.

Thompson

''Dragi prijatelji, molimo vas da pročitate ovo kako ne biste nasjeli na prevare. Molimo i ostale medije da upozore svoje čitatelje. Nažalost, moramo se baviti i ovakvim obavijestima'', poručili su zatim na Markovoj službenoj Facebook stranici.

Podsjetimo, Marko Perković Thompson otkazao je sve koncerte nakon što je njegov 17-godišnji sin Ante Mihael Perković početkom srpnja 2022. završio u bolnici zbog zatajenja srca

Vezani članci