NAJOPASNIJA VRATOLOMIJA U POVIJESTI FILMA Tom Cruise u realnosti napravio "Nemoguću misiju"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Prvog dana snimanja sedmog nastavka Nemoguće misije, slavni glumac Tom Cruise je odlučio snimiti jednu od najluđih vratolomija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Helesiltu, u Norveškoj, snimio je opasnu scenu u kojoj vozi motocikl velikom brzinom i sjuri se s litice. Nakon toga je morao otvoriti padobran i polako se spustiti na sigurno, što većini u šezdesetima ne bi tako lako pošlo za rukom. Ova vratolomija je prozvana najopasnijom u povijesti filma, a glumac se za nju pripremao mjesecima. Napravio je više od 500 skokova s padobranom i 13 tisuća skokova s motociklom.

Ponovio ju je čak šest puta dok u potpunosti nije bio zadovoljan svim detaljima. Naime, bio je uvjeren da može zadržati motocikl još malo u zraku, prije nego što se ga pusti i "padne".

Fanovi su bili impresionirani Cruisevom predanošću ulozi i pohvalili su ga na internetu.

"Tom Cruise je najveća filmska zvijezda u povijesti. Niko nije postigao što i on i nekako se čini da nije ostario ni dana. Nevjerojatan je" smatra jedna osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Količina rada koju je uložio je jednostavno nevjerojatna. Kakva legenda" piše druga.

"Činjenica da s 60 radi najopasniju vratolomiju u filmskoj povijesti govori sama za sebe. Doslovno je napravio nemoguću misiju" ističe treća, prenosi "Avaz".

Vezani članci