VIDEO  Mladi mostarski glazbenik Stefan Ajvaz objavio svoj prvi singl, poslušajte njegovu odličnu baladu

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Mladi mostarski glazbenik Stefan Ajvaz objavio je svoj prvi singl pod nazivom 'Moja voljena'. Ovaj 24-godišnjak u ozbiljnije glazbene vode zakoračio je još 2018. godine, a sada je krenuo i u one profesionalne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glazbom sam se počeo baviti intenzivnije prije četiri godine, kada sam bio član Mostar Rock School, gdje sam interpretirao strane izvođače i naučio puno zapravo o samoj vokalnoj tehnici uz svoje mentore. Još kao mali pokazivao sam zanimanje za razne žanrove kao što su narodna, zabavna i pop glazba", kaže Stefan za Hercegovina.info.

Odličnu baladu za njega je napisao hercegovački kantautor Zvonimir Jerković.

 

"Inače, pjevač sam benda Mediteran čiji je bivši član Zvonimir Jerković, zapravo i tekstopisac moje prve pjesme. On je i uglazbio pjesmu, a aranžmanski ju je uredio Gabrijel Prusina", ističe Stefan.

U glazbi se i dalje školuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno pohađam "Belcanto" školu pjevanja, gdje su zapravo svi mladi pjevači, kako iz Mostara tako i iz cijele Hercegovine, koji su spremni raditi na sebi i učiti o vokalnoj tehnici i pravilnoj interpretaciji pjesama različitih žanrova", kaže nam ovaj mladi glazbenik.

Za kraj ističe i svoju želju.

"Nadam se da će ovakvih suradnji biti još u budućnosti i da će moja karijera ići uzlaznom putanjom, kao što to svatko na početku karijere priželjkuje", zaključio je Stefan Ajvaz u razgovoru za naš portal.

Vezani članci