U elitnu prostituciju umiješana i prvakinja Hrvatske u fitnessu te suvlasnik "Papaye"?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Osim glavnog suđenja koje je prošlog tjedna počelo Nebojši Perunoviću Panču i Sari Sikirić, zasebna parnica vodi se i protiv treće osobe čije se ime vezalo za Perunovića, piše javno.hr.

Tužiteljstvo je, naime, podignulo optužni prijedlog protiv kćeri višestruko osuđivanog organizatora prostitucije Marijana Kiprijanovskog, 24-godišnje Marike Tomljanović Kiprijanovski, zbog podvođenja u razdoblju od travnja do lipnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marika je navodno seksualne usluge sa zainteresiranim muškarcima dogovarala s Alicom Cvetković, body-bildericom i višestrukom prvakinjom Hrvatske u fitnessu, koja se prostituirala za 300 do 500 eura, a s kojom je u konačnici zaradu dijelila.

Zaradu nisu dijelile

Nakon uhićenja, kći "kralja prostitucije" porekla je povezanost s organiziranjem prostitucije, priznajući da se sama bavila prostitucijom zbog teške materijalne situacije u kojoj se našla nakon što ju je nevjenčani suprug s kojim ima 3-godišnju curicu istjerao na cestu.

Marika je također priznala da je ponekad znala povesti i svoju prijateljicu Alicu, bivšu maserku u Nebojšinu klubu u zagrebačkom Domu sportova. No poricala je da je podvodila Alicu, kao i da je od nje uzimala dio zarade.

Tijekom sudskog procesa, među svjedocima koji će biti ispitani, navedena su i imena riječkoga građevinskog poduzetnika Zorana Štrpca te suvlasnika kluba "Papaya" na Zrću Ivana Bušljete.

Vezani članci