Tipovi žena koje muškarci odmah otpisuju

Vidi originalni članak

Bahatost baš nikad nije poželjna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimalo nas je što muškarce živcira kod žena te kakav tip odmah otpisuju, a dobili smo vrlo iskrene odgovore, iz kojih puno toga možemo naučiti, ako želimo.

"Bahate žene su tip koji baš nikada neće imati šanse kod mene, čak i za nešto usputno. Samo treba obratiti pozornost na to kako se ponaša prema drugima kad je s vama. Ako je bahata prema konobaru u kafiću, s vremenom će postati takva i prema vama."

"Ledene i nezainteresirane kraljice nikad nisu bile moj tip, posebno ne za nešto ozbiljnije. I mi muškarci volimo da se žena potrudi oko nas, a ako se samo ja moram truditi, vrlo brzo se ohladim."

"Po meni nema ništa gore od lijene i neambiciozne cure. Ponekad stvari ne idu kako si planirao, ali barem se potrudiš to promijeniti. Puno radim i volio bih pored sebe imati nekoga tko me razumije."

"Najgori tip žene? Ona koja misli da je savršena, a da su svi drugi ispod nje. Ne bi to mogao predugo slušati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žena koja ne zna priznati svoju krivicu, za mene je tip s kakvim nikad više ne želim imati posla."

"Ovisnice o drami, definitivno... S takvom baš nikada ne znaš na čemu si pa si uvijek misliš hoće li se tako ponašati i kada ćemo biti u braku i imati djecu. Nema šanse!"

"Znate one žene koje vole da je sve uvijek po njihovom i baš nikada nisu spremne pristati na kompromis? E, upravo taj tip!"

"Žena s kojom mi na prvom spoju ponestane tema za razgovor ili još gore, koja priča samo o sebi, svojim prijateljicama, hobijima, noktima i kosi te bivšim dečkima."

"Bivša cura me nakon godinu dana veze počela doslovno prisiljavati na stvari i prijetiti da će otići ako ne bude tako. Prvo je to bilo za stan, a zatim za zaruke i brak. Dobronamjerni savjet ženama: nikada nemojte ništa forsirati, jer tako nećete dobiti ono što želite."

Izvor: index.hr

Vezani članci