Što se muškarcima mota po glavi za vrijeme seksa?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Upravo su to muškarci i otkrili za magazin Glamour i bez dlake na jeziku rekli što im je važno u krevetu.

Muškarci ne mogu raditi više stvari odjednom kao žene, pa ih nemojte tražiti multitasking u krevetu. Ne očekujte da se posvete seksu i izražavaju ljubav u isto vrijeme jer nećete dobiti najbolje od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponekad su poput režisera filmova za odrasle pa se zamisle u nekoj ulozi i zaborave na realnost. Vaša je zadaća da ih probudite i podsjetite na realne vremenske okvire i očekivanja.

A kad je već riječ o porno filmovima, podsjetite ih da je to film i da su scene planirane, a djevojke našminkane i sređene. U svojoj zaigranosti muškarci znaju očekivati previše, ali bez loše namjere.

I još jedna sitnica vezano uz filmove za odrasle - oduševljenje glumica bez obzira s kim su u krevetu. To također nije realno niti je moguće da ste uvijek nasmijani i vrištite od njegovih vještina u krevetu, a u stvarnom životu oni to znaju pa ne morate glumiti.

Potrudite se malo i razbijte rutinu jutarnjom akcijom. To ne mora nužno biti seks. Malo se poigrajte s partnerom i to će mu biti najbolji alarm da sretan ustane iz kreveta i započne dobar dan.

Ako moraju birati nešto na brzaka, većina muškaraca odabrat će vaše ručice umjesto oralnog seksa. Ovo je vrijedna informacija koju možete iskoristiti bilo kada i bilo gdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dozvolite li mu da vas gleda dok se samozadovoljavate, to će popraviti i njegove oralne vještine jer će vidjeti što točno treba raditi da biste bili zadovoljeni.

Evo što se muškarcu mota po glavi za vrijeme seksa: 'Da li joj je ovako dobro? Možda je ovo bolje. Zašto diše ovako duboko? O, ne, sada ću biti gotov! Valjda joj je sada ok'.

Muškarci vole da ih gledate u oči dok svršavaju. Recite mu da vam je to u redu i probajte to stvarno i učiniti.

Želite li mu biti privlačni i zgodni, seksajte se češće jer ćete mu tako biti neodoljivi.

Izvor: tportal.hr

Vezani članci