Predigra: 5 okidača za strastvenu noć

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Svila
Svila je materijal koji savršeno budi sva osjetila kože. Želite li se poigrati upotrijebite rukavice ili šal i njime nježno milujte svoje i partnerovo tijelo,posebno osjetljive erogene zone poput prepona i međunožja.

Dodirivanje
Postoji li išta seksepilnije od sigurne žene koja zna kako uzbuditi sebe i svog partnera? Dodirujući sebe zapravo 'palite' njega zato iskoristite ruke i seksi pokrete te donje rublje kao igračku kojoj on nikako ne može odoljeti.

Bradavice
Iako ih muškarci uglavnom niti ne primjećuju, ali i muške bradavice su vrlo osjetljive na dodire te mogu biti vrlo snažna erogena zona. Lickanje i nježno dodirivanje partnerovih, ali i svojih bradavica može itekako rasplamsati strasti.

Jezik
Osim za poljubac jezik bi trebalo koristiti i u predigri. Ne štedite na lickanju područja oko uške, međunožja, bradavica ili pupka jer upravo nježni pokreti jezika su najjače oružje predigre.

Poljubac
Iako poljubac predstavlja nešto što se podrazumijeva kada je riječ o seksu i iskazivanju emocija, on se može upotrijebiti i puno domišljatije. Nježno grickanje usana, cuclanje jezika ili pak izmicanje od poljupca koje se pretvara u snažnu želju partnera da vas poljubi može biti vrlo zanimljiv dio predigre. Upotrijebite poljupce na cijelom tijelu i to doslovno od glave do pete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IZVOR: zadovoljna.hr

Vezani članci