Otkrijte što vaš način ljubljena govori o vašoj vezi

Vidi originalni članak

1. Poljubac u obraz

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljubac u obraz je najjednostavniji način da nekome date do znanja da vam se sviđa. Umjesto uranjanja u strastveni poljubac u usta, ovaj poljubac možda i na veći način podaruje nježnost voljenoj osobi. Činjenica je da ovaj poljubac nije nužno povezan s romantikom već s dubinskim osjećajima ljubavi i pažnje prema drugoj osobi. Takav poljubac usmjeren prema vašem partneru ili suprotno dat će vam do znanja da se negdje ispod sve ljubavi i strasti krije i istinsko prijateljstvo kao savršena podloga svake uspješne i kvalitetne veze.

2. Neuredan poljubac 

Ovaj je poljubac uvelike povezan sa seksualnom energijom. Bez pravila i ritma, partneri se upuštaju u ovo pomalo divlje izmjenjivanje tekućina. Iako muškarci priznaju kako preferiraju ove mokre poljupce širom otvorenih usta, to ne znači da žene u njima ne uživaju. Ovaj je poljubac znak da onaj seksualni dio veze dominira nad ostatkom i nije čudno ako ubrzo nakon ovakvog poljupca ne završite u spavaćoj sobi.


3. Poljubac leptira

Ovaj neobičan poljubac uopće ne uključuje usne. Partneri se približe jedan drugome dovoljno da im se dodiruju trepavice i predstavlja mladu ljubav. Ovakva vrsta poljupca bit će viđena tek u rijetkim dužim vezama, jer obilježava uzbuđenje, prisnost i korak bliže pravim poljupcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: cosmopolitan.hr

Vezani članci