Ljubite različito!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Tiha moć poljubca

S usnicama tiho izdajemo svoje namjere: ukoliko se želimo maziti, ljubit ćemo nježno i meko, doticaj usnama će biti lagan i ne nametljiv. Ti slatki poljubci se vrlo lako pretvore u vruće, gladne poljubce koji napreduju u lizanje i grickanje s kojima izražavamo svoju pohotnu namjeru. Poljubci su toliko različiti, da kao što zante postoje razne tehnike ljubljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čari francuskog poljubca

Jedan od najpoznatijih je francuski poljubac, u kojem se s partnerom dotičemo i jezicima, pri čemu treba biti pažljiv i koristiti jezik s određenim osjećajem. Moramo pripaziti da u trenutcima strasti ne guramo svoj jezik previše u partnerova usta i time ga odbili. Prihvatite ga se s osjećajem, ali nemojte puno razmišljati o tehnici jednostavno se prepustite užitku dodira vaših jezika.

Postupni i spori poljubci

Poljubac koji se često prakticira je pljubac kojim ljubimo cijelo partnerovo lice. To su nježni poljubci kojima polako s lica prelazimo na partnerovo tijelo i uzbuđujemo. Počinjemo od vrha glave preko čela, kapaka, nosa, usana te prelazimo na vrat i sve niže. Takvi poljubci su najčešće dobra predigra, koja nas vodi do dobrog seksa. Takvi poljubci događaju se i nakon seksa kada se mazimo s partnerima kao znak bliskosti i iskazivanja ljubavi.

Poljubci sa šaptanjem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo vruć tip ljubljenja, pri kojem usnama prelazite preko partnerovog uha i vrata te šapćete seksi ili nježne riječi. Koje uzbuđuju i vas i partnera, poljubce i šaptanje upotpunite grickanjem njegovog/njenog uha i pušete topli zrak.

intimatemedicine.com.hr

Vezani članci