Analni seks sve popularniji

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Najnovija istraživanja pokazuju da analni seks nije više tabu tema kao što je nekoć bio, a na popularnost ovog segmenta seksualnog života bi utjecaj mogao imati internet.

Internet glavni "krivac"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraživanje pokazuje da je jedna od pet žena u starosti između 20 i 39 godina imala analni seks u 2010. godini, a 46 posto ispitanika je ovaj oblik seksa probalo barem jednom, što je značajan porast u odnosu na 1992. godinu kada je postotak iznosio 33%.

- Muškarci i žene su oduvijek uživali u analnom seksu zato je pomalo nejasno otkud ovo iznenadno povećanje interesa. Možda je odgovor internet, koji je tek bio u povoju kada je ovako veliko istraživanje posljednji put rađeno - smatra seksualni psiholog Debbie Harbenik.

Oralni seks - u paketu

Razvoj interneta omogućio je ljudima da iz privatnosti svog doma surfaju internetom i pregledaju razne seksualne vodiče, web stranice koji se bave pričama o analnom seksu, što je vjerojantno utjecalo na promjenu mišljenja o ovoj vrsti zabave.

- To više nije tako velika stvar. I oralni seks su ranije samo neke djevojke upražnjavale, a sada je to dio paketa - kaže jedna Njujorčanka, koja sa svojim dečkom prakticira analni seks "kada su za to raspoloženi".

Izvor: javno.hr

Vezani članci