Bivši igrač Dinama oženio unuku hercegovačke legende Hajduka

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Da ljubav prelazi sve granice, pa i one navijačke, dokazali su unuka legendarnog igrača Hajduka i bivši Dinamovac koji su izgovorili sudbonosno da.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se Andrei Anković, unuci Andrije Ankovića, legendarnog igrača Hajduka, i Angelu Henriquezu, čileanskom nogometašu koji je za zagrebački Dinamo igrao od 2014. do 2017. 

Iz Dinama je Angelo otišao, ali u Zagrebu je pronašao ljubav svog života, lijepu Andreu s kojom je već dugo godina u vezi, a sad su svoju ljubav okrunili brakom, prenosi Story.

Ana Anković Angelo Henriquez

Vjenčali su se u Brazilu, u crkvi Dos Milagros, a nekoliko snimki i fotografija sa svadbe podijelili su njihovi gosti, među kojima je bio i nogometaš Junior Fernandes Da Silva sa suprugom Martom, ali i sami mladenci.

A koliko je Angelo s Andreom zavolio Hrvatsku, pa tako i hrvatsku glazbu, svjedoči činjenica da je svojoj voljenoj, uz pratnju benda, na vjenčanju otpjevao Oliverovu: "Jubavi mala", otkriva Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Anković Angelo Henriquez

Tako se na instastoryjima koje je podijelila Andreina sestra Josipa može vidjeti muzikalnog zaljubljenog Čileanca kako pjeva stihove: "Čuvam te jubavi mala, čujem dok dišeš, i kad nisi tu, piva sam ti pisme, dok sama si stala, da čuješ me, kad ne bude me, kad ne bude me...", a Andrea mu dolazi u zagrljaj na podiju.

Jedan od "urnebesnijih" detalja koji se daju vidjeti na Instagramu jest trenutak kad je Andreina baka zaplesala s brazilskom plesačicom odjevenom u njihov tipičan plesni kostim, dakle u tange od perlica. Vjenčanje je očito zamišljeno kao pravi pravcati tulum.

Vezani članci