Žene, budite na oprezu! Ako je Dominic Baronet vaš Facebook prijatelj odmah ga izbrišite

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Facebook zavodnik Dominic Baronet (26) dobio je nadimak Sperminator nakon što je 12 djevojaka zatrudnjelo s njim, dvije čak isti dan. Ima petero djece, pet žena je abortiralo, a dvije su sada trudne.
- Stotinu milijuna spermija ušlo je u maternicu. Samo jedan te stvorio. Zbog toga si najbolja - napisao je zaluđenoj Kerry Martin (24) koja je trudna s njim.
Dominik, osuđeni diler, daleko je od idealnog oca.
- Na njegov Facebook profil trebalo bi napisati golemo upozorenje i prislino mu napraviti vazektomiju - bijesno je rekla Kerry.
Otkrila je laž prateći događanja na njegovom profilu nakon što ju je ostavio zbog trudnoće. Vidjela je čestitke i saznala da je Stacy Jones (24), također, trudna s njim. Razgovarale su i ustanovile da su ostale trudne istu noć. Nakon što je vodio ljubav sa Stacy, rekao je da ide rano spavati i odjurio je kod Kerry.
- Vodili smo ljubav, ali nisam znala da je baš spavao s drugom ženom. Nadam se samo da se otuširao prije - rekla je Kerry.
Nije bio zadovoljan saznavši da su trudne. Obje je nagovarao na abortus i rekao im kako je već pet žena pobacilo i da ne želi imati više djece. Djevojke su sada odlučile razotkriti zavodnika kako više ni jednu ne bi prevario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24sata.hr








Vezani članci