Željko Bebek: Na skorašnjem koncertu u Čapljini slušat ćete hitove od početka moje karijere sve do solo karijere.

Vidi originalni članak

Nezaboravnu zabavu svim generacijama u Čapljini će, za Uskrs, upriličiti jedan od najizvođenijih glazbenika regionalne scene 74.godišnji Željko Bebek.
Pred koncert u Čapljini, Bebek priča o svom albumu "Ono nešto naše", ali i o tome što ćete moći sve poslušati na skorašnjem koncertu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Album "Ono nešto naše", pronašao je put do svojih slušatelja i od prošle godine kad je izađao zabilježio je velik uspjeh na radijima i televizijama, a pogotovo na samim koncertima. Uvijek imam ugodne koncerte na kojima se svi dobro zabavljaju, bili koncerti u dvorani, na otvorenom, uglavnom obožavam sportske dvorane kako će nam i biti sada u Čapljini jer i cijela produkcija dobije smisao, a i publika uživa u koncertu koji lijepo starta u 20:00 sati", kazao je Bebek.

Puno pažnje i energije, zajedno s publikom, Bebek posvećuje svojim turnejama.
"Od velike mi je važnosti da na koncertima u sklopu ove turneje otpjevam sve one pjesme koje sam u životu volio pjevati od početka svoje karijere, ali uključujući i moju solo karijeru. Ova turneja je zaista nešto posebno čemu posvećujem posebnu pažnju i energiju i zajedno s jednom velikom ekipom radimo na tome da se publici predstavimo kao koncertni majstori! Publika je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, mi glazbenici punimo "životne baterije" uz njih, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije", zaključio je glazbenik Željko Bebek.
Ulaznice možete kupiti preko sustava www.kupikartu.ba te na prodajnim mjestima: Caffe bar Hennessy (Čapljina), Caffe bar Raffaello (Ljubuški), Pivnica Međugorje (Međugorje), The Basement Pub (Čitluk), Gastro Pub Gonzales (Mostar) i Caffe bar Carpe Diem (Metković).

Ulaznice su u pretprodaji po povoljnijim cijenama: parter 15 KM, tribine 20 KM i VIP 35 KM.

Vezani članci