Vruće fotke: Učenici učiteljicu ucjenjivali njenim golim snimcima

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kako piše Dnevnik.sl, u slučaju je prijavljeno čak 18 ljudi, a troje je optuženo za iznudu zbog čega bi mogli biti osuđeni i na kaznu od pet godina zatvora.

Ostali učenici slike su raspačavali, tako im prijeti ili novčana kazna ili godinu dana zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profesorica je USB stick sa svojim fotografijama izgubila u listopadu prošle godine. U kolovozu prošle godine počela je ucjena SMS-ovima.

U početku su ucjenjivači tražili novac, ali kako je počela školska godina tako su počeli zahtjevati da im otkrije pitanja za ispite. Profesorica se nije dala smesti i cijeli slučaj je prijavila policiji. Fotografije, ubrzo se ustanovilo, ionako su već kolale među učenicima.

Policija je krajem proše godine kod jednog maturanta pronašla USB stick sa fotografijama, kao i mobitel s kojeg se profesoricu ucjenjivalo. Ustanovljeno je kako je imao dva pomagača, ali policija nije htjela otkrivati dodatne informacije pa se pretpostavlja kako je riječ o maloljetnicima.

Ravnatelj škole Jaka Erker je naglasio kako učenici upleteni u ucjenu neće izbjeći disciplinske mjere, ali napomenuo je kako će imati razumijevanja za one koji su fotografije raspačavali.

Vezani članci