VIDEO  Pijana Branka plazila po farmerima, ljubomorna Ava joj pokušala konkurirati

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Nakon što je nakon ručka popila koju čašicu više, Branka se počela nabacivati Antoniju, pa Josipu. A Ava se odlučila s najstarijom farmericom - s kojom se dan ranije žestoko sukobila oko poslova na Farmi - boriti za njihovu pažnju.

Dok je Branka ludovala, Antonio joj je kazao "Dobra si ti, Mutti", što je ona prihvatila kao poziv da mu - sjedne u krilo. Ava je, pak, osjetivši da na nju nitko ne obraća pažnju, počela zapitkivati Antonija i Josipa je li zgodna. Kada je Josip rekao da nije, Ava se uvrijedila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaključivši da se Hercegovac baš i ne pali na njen izgled, pokušala ga je zadiviti svojim intelektom, pa je s isforsiranim francuskim naglaskom izjavila kako joj je najdraža knjiga Flaubertova Madame Bovary, što je kasnije ponovila još nekoliko puta.

Ava je tada pokušala još jednom, s pitanjem je tko od kavalira na sajmu pitao za nju, a Josip joj je bez pardona dobacio "Nije!". Dok je alkoholizirana Mutti nastavljala sa svojim ispadom, Ava je, u još jednom pokušaju, zapjevala Antoniju par stihova, no on ju, kao ni ostali, nije "obadao".

- Jel to zato šta san ja zaručena, aaa? - pitala je Ava, a Branka je primijetila da je ona, za razliku os Splićanke, "single" pa "može koga hoće na Farmi.

S obzirom da je Branka  još uvijek privlačila više pozornosti od nje, Ava je odlučila s njom započeti razgovor, a dohvatila se teme starleta. Kazala je da ne podnosi kada ju se tako naziva, jer je ona "žena s fakultetom" te da je "vrlo moralna" jer je do svoje 21. spavala sa samo dva muškarca.

- Ja sam nositeljica sedam titula na svijetu i studentica sam, ali nisam starleta. Ja imam i srce i dušu - kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branka je, međutim, nastavila zabavljati farmere, pa je zapjevala Josipu, mašući štapom: "Jer ti si moj rob, i samo moj, i sad ću bičem udarati teee..." a potom je počela zadirkivati Avu i pjevati joj, dok je Splićanka prala suđe "Tko radi, ne boji se gladi".

dnevnik.hr

Vezani članci