Veza s mlađim muškarcem?

Vidi originalni članak
U ljubavi nema pravila, a godine stvarno nisu važne. Sve je u tome na koji način prihvatite svoju vezu i stav kojeg se držite. Dakle, na kraju dana ne smije faliti iskrenosti i komunikacije koja je nužna u svakom odnosu i vezi u jednoj velikoj mjeri. Kompatibilnost se najviše očituje u stvarima koje ćete vidjeti kada boravite zajedno.

Razlike su neizbježne

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste u vezi s nekoliko godina mlađim muškarcem, razlike među vama su definitivno očite. Ali te razlike mogu zaista biti zanemarive, primjerice vrsta glazbe i slično. Većinom su one najveće stvari i najbitnije - a to je kompromis i slaganje. Dakle, nema formule kako se ponašati ili nekog priručnika koji daje savjete primjenjive za svakoga - sve je na vama.

Vi ćete se osjećati mlađe

Mlađi muškarac možda ima različite načine zabave od vas, što uopće ne treba biti loše. S vremena na vrijeme dopustite da i njegove ideje dođu do izražaja, to jest da pogledate svijet njegovim očima. Upravo to će vama donijeti uzbuđenje i izazov, ali i potaknite da se osjećate mlađe.

On je u sebi više dijete nego vi

Dijelom zbog toga što je mlađi od vas i što postoji velika vjerojatnost da ne može na sve stvari reagirati jednako kao i vi. Problem može nastati kada se od njega da se ponaša i djeluje kao zrela osoba, a to ne čini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poštuje vas zbog toga što jeste

Žene starije od muškaraca jako dobro djeluju na njih. Prvenstveno, cijeni ih se više i zbog toga što imaju više životnog iskustva i drugačijeg pogleda na život upravo zbog nekih situacija koje su u životu prošle. S druge strane, mlađi muškarci teško prihvaćaju odgovornost i malo je vjerojatno da će razgovarati s vama o budućnosti (braku i djeci), i to sve samo zato što nisu spremni. I to je sasvim normalno i vi biste morali oko toga imati razumijevanja.

Ovakve situacije su normalne ako su privremene, međutim, ako se ponavljaju i ako im nema kraja, možda je vrijeme da se zapitate koliko je zapravo on spreman na odgovornost i koju važnost vidi u vašoj vezi. Budite svjesni da neizvjesnost nije dobra stvar, pogotovo kada možda ne težite istim stvarima. Sve je zapravo u vašim rukama i tome da sami procijenite što točno želite od vaše veze - ozbiljnu budućnost ili se ipak radi samo o usputnom flertu.

Svakako imajte na umu da vaš muškarac mora biti svjestan i dovoljno zreo da svaki izazov u vezi vidi kao priliku za učenje i komunikaciju te poboljšanje odnosa. Ako misli ozbiljno s vama, bit će spreman zauzeti stav koji treba i pokazati da želi nešto dugoročno, a ne samo usputnu avanturu.

Izvor: idiva.com

Vezani članci