Vaša draga je razmaženo derište? - 30.05.2015

Vidi originalni članak
Kako biste osvojili razmaženu tatinu ljubimicu ne morate se pretvoriti u naivca i potrošili bogatstvo, donosimo vam savjete na koji način da je razoružate i promijenite njeno balavo ponašanje te je navedete na uživanje u rafiniranijim stvarima.

Planirajte zajedničke izlaske
Razmažene djevojke uvijek žele više i ako njoj prepustite planiranje izlaska ona će vas cijele večeri vući gradom na uzici i to sve na vaš račun. Ukoliko ne preuzmete kontrolu vaš izlazak će biti dug uz značajnu financijsku i emocionalnu štetu. Organizirajte izlazak unaprijed. Izaberite aktivnosti za koje znate da neće isprazniti vaš novčanik, a priuštit će vam dobru zabavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka čeka
Razmaziti djevojku nije loša stvar u vezi, ali se mora napraviti s mjerom i u pravo vrijeme. Morate biti sigurni da će ona cijeniti vaše poklone. Na početku veze jednostavni užici i jeftina uzbuđenja dovoljna su da se upoznate. Ukoliko ona zaista vrijedi past će i na takav pristup. Ključ je da vrijeme iskoristite kao svoju prednost te je razmazite u kasnijem dijelu veze, što će biti romantičnije i zdravije za vaš odnos.

Naučite je cijeniti nematerijalne stvari
Sve stvari ne koštaju. Razmažena žena koja uživa u materijalnim stvarima ima ljudsko srce i sposobna je male stvari koje život nudi - šetnje, razgovore, vježbanje, čitanje, gledanje filmova ili čak samo maženje na krevetu.

Sve dok je zaposlena i radi stvari koje ne zatijevaju tretman crvenog tepiha njen otpor će se početi lomiti. No ipak, s vremena na vrijeme morat ćete doblje posegnuti u džep kako biste osigurali da je njoj udobno i dokazali da niste škrtac.

Pokvarena roba
Kada se radi o razmaženim ženama, nije nemoguće izbaciti ih iz kalupa. Budite iskreni, branite svoja stajališta i uvijek joj pokazujte što ljepše stvari u životu. Zapamtite, previše dobrih stvari je ono što ju je i učinilo razmaženom: budite strpljivi, snalažljivi te imajte samopoštovanja i ona će vas cijeniti.

 

Vezani članci