FOTO  Ovaj stan od 31 m2 dokaz je da su boje u prostoru odlična ideja

kucastil.rs
Vidi originalni članak

Dizajnerica interijera, Nevena Antić voli unijeti boje u prostor i kreirati originalne ambijente pune energije. Šarmantan interijer stana koji je projektirala u Beogradu predstavlja pravo malo remek djelo od svega 31 m².

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stan odlikuju sjajna funkcionalna rješenja koja maksimalno koriste svaki dio prostora. Stan je projektiran za mladi par koji je imao osnovni zahtjev dobiti spavaću sobu. Osim toga željeli su u stan unijeti boje, ali i dobiti dovoljno prostora za odlaganje.

Kuhinja je dizajnirana kao akcenat u prostoru. Bijela boja donjeg dijela kuhinje, ukrašena je zlatnim ručicama i presječena je radnom pločom u toplom dezenu drveta.

uređujem, dom, ideja, interijer, prostor

Zlatni detalji provlače se kroz cijeli prostor, pa su tako u novi prostor savršeno uklopljeni komadi namještaja i dekoracije koje su klijenti već imali - vintage podna lampa i stakleni stol.
Spavaću sobu definira, pored lijepo dizajniranog zida iza kreveta, jako veliki prostor za odlaganje koji doslovno odgovara stanu od 60m². 

uređujem, dom, ideja, interijer, prostor
Kupaonica je na samom početku trebala ostati u zatečenom stanju. Međutim, klijenti su se kasnije složili s idejom dizajnerice da kupatilo dodatno uljepšaju, ali bez velikih ulaganja i to bojenjem zidnih pločica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

uređujem, dom, ideja, interijer, prostor

Sve u svemu, u samo 31 m2 stao je dom iz snova, zar ne?

Vezani članci