FOTO  Ovaj neobičan dom je prava inspiracija za uređenje interijera

indizajn.rtl.h
Vidi originalni članak

U uređenju svoga životnoga prostora dobro je slijediti trendove i moderne tendencije u dizajnu, ali i stvoriti dom koji će ima bezvremenski ‘touch’. Pogledajte kako je jedan takav interijer osmislila dizajnerica Andrea West.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

uređujem, interijer, inspiracija, elegancija, spavaća soba, kuhinja
Obiteljska kuća u američkoj državi Utah, projekt studija Andrea West Design pravi je primjer kako može izgledati dom inspiriran klasikom i prirodom, a istovremeno biti moderan i trendi. I uvijek biti privlačan i interesantan!

To je upravo ono što mnogi, uz atmosferu doma, žele imati u svom životnom prostoru. Možda se na prvu to čini i nemogućim pothvatom, no dobri primjeri poput ovoga mogu nam biti dobra potvrda kao i izvor inspiracije kako to učiniti.

Kuća se sastoji od dvije etaže – prizemlja u kojem je socijalna zona, te kata na kojem je privatna zona sa dvjema spavaonicama i radnom sobom. U prostoru se isprepleće nekoliko stilova – neokolonijalni koji je tipičan za ovo podneblje, kao i skandinavski te minimalizam. Trendovi nipošto nisu ignorirani nego su dopunjeni na neutralnu osnovu koju čine prirodni materijali – drvo, mramor i različiti fini tekstili.

uređujem, interijer, inspiracija, elegancija, spavaća soba, kuhinja


Kuhinja je dio dnevnog prostora u kojem se najviše ogleda klasika i tradicija – drvene fronte s profilacijama, kao i mini tepih te visilice dali su joj i toplinu i bezvremenost, a moderan koncept slaganja ormarića i kuhinjski otok sa sudoperom i barskim stolica, crna napa kao i materijali poput mramora učinili su je suvremenom i privlačnom.
Kuhinja je otvorena prema dnevnom boravku koji je također kombinacija klasike i modernije verzije skandinavskog stila. Stari kamin je crnom bojom i staklenim vratima posve moderniziran te čini zanimljiv spoj sa sofom i klub stolićem jednostavnog, gotovo minimalističkog dizajna i retro naslonjačima od baršuna koji donose dašak klasike, baš kao i tepisi stavljeni jedan preko drugoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

uređujem, interijer, inspiracija, elegancija, spavaća soba, kuhinja
Glavna spavaća soba odiše ugodom i profinjenom elegancijom čemu su najviše pridonijeli krevet s visokim, bogatim uzglavljem, klupa podno kreveta te rasvjeta. Klasični drveni paneli iza kreveta su u crnoj boji što je moderniziralo ovaj inače tradicionalni način dekoriranja.

uređujem, interijer, inspiracija, elegancija, spavaća soba, kuhinja

Ovaj dom za nas je doista bio jedna predivna inspiracija i dokaz da se hrabrost prilikom uređenja doista isplati.

Vezani članci