Upoznao plavušu preko oglasa pa mu ukrala 4.000 eura

Vidi originalni članak
"Kad je ušla onako zgodna, prsata i plava, bilo mi je drago što mi se baš ona javila na oglas. Svidjela mi se", rekao je 64-godišnji Pokas iz Osekova kraj Popovače.

Nije ni mislio da će ga plavuša u četrdesetima prevariti te mu isti dan ukrasti 4000 eura. Na njegov oglas u svibnju mu se telefonom javila žena i predstavila se kao Ana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došla je i skuhala mi ručak. Nakon jela izvadila je iz torbice novčanice od 50 i 20 eura te me pitala imam li možda eure da usporedimo novčanice jer joj se čini da su njezine krivotvorene", ispričao je Mijo koji je novac dobio od prodaje traktora i čuvao ga u različitim kuvertama.

"Novčanice su bile u redu. Zatim je otišla skuhati kavu, iako sam joj rekao da je izbjegavam zbog žgaravice. Inzistirala je govoreći kako je ne voli piti sama, a zna i proricati sudbinu iz taloga pa će nam reći kakva će nam biti veza", rekao je Mijo koji je pristao popiti kavu, a poslije ga je pitala ima li običaj odmarati se poslije ručka.

"Rekao sam joj da se rijetko odmaram poslije ručka. To je bilo oko 16 sati i posljednje je čega se sjećam", dodao je Mijo naglasivši kako se probudio te oko 23 sata.
Ani nije bilo ni traga, a gorjelo je svjetlo u kuhinji i sobi.

"Bilo mi je čudno što sam tako dugo spavao. A onda mi je kroz glavu sijevnulo - gdje je novac? Naravno, nije ga više bilo. Ukrala mi je 4000 eura", rekao je Mijo koji je policiji prijavio krađu i napravljen je fotorobot. Utvrdili su čak i njezin identitet.

Famozna Ana je navodno s vukovarskog područja iako je Miji rekla da je iz Dugog Sela kraj Zagreba, no još je nisu pronašli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24sata.hr

Vezani članci