U ovo vrijeme ljudi najčešće varaju partnere, otkriveno i koliko se često čuju s ljubavnicima

Vidi originalni članak
Svrha istraživanja bilo je doznati kad "varalice" misle na svoje ljubavnike i ljubavnice, kad se s njima čuju i kad odlaze na tajne spojeve.

Više od dvije trećine ispitanika u braku su više od 10 godina, dok je 44% ispitanika otkrilo kako ima aferu koja traje godinu dana ili manje. Većina ispitanika priznalo je kako se s ljubavnikom ili ljubavnicom najčešće čuje putem poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, kad je riječ o učestalosti čujenja, 47% reklo je kako se s ljubavnikom ili ljubavnicom čuju jednom do dvaput dnevno, dok se u istoj mjeri čuju i sa supružnikom, odnosno supružnicom!

Rezultati su pokazali da više od polovice ispitanika prekine ono što radi u određenom trenutku na poslu kako bi odgovorilo na poziv supružnika, dok je 73% reklo kako ne bi isto napravili kad je riječ o onima s kojima varaju svoje partnere, piše Daily Mail.

Isabella Wise, direktorica komunikacija u Ashley Madison, otkrila je i što je razlog najvećeg broja prevara:

Većina ispitanika živi sretno sa svojim supružnicima i ostatkom obitelji, nevoljko se trude ostati u braku, no još uvijek im nedostaje nešto što bi upotpunilo sliku. Za neke je to seks, a za neke je to jednostavno osjećaj požude, odnosno da su oni predmet iste.

Što se tiče vremena u danu kad dolazi do prevare, to je najčešće poslije 21 h, a 21% ispitanika reklo je kako se s ljubavnikom, odnosno ljubavnicom, ne vidi prije večeri, odnosno prije nego što padne mrak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vecernji.ba

Vezani članci