Što djevojke zaslužuju znati o svom frajeru

Vidi originalni članak
Istini za volju, mi poštujemo vašu potrebu za privatnošću. Ali ponekad, morate dati neki detalj iz svog života. Vjerujte, određena informacija o vašem životu ključna je za očuvanje mira. Zato sitni razgovori o tim stvarima preventirat će kasnije velike rasprave i svađe.

1. Vaša prošlost

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štogod naučimo o vašoj prošlosti, ne bi trebalo promijeniti naše mišljenje o vama. Bolje je dati vremena da nas prihvate takvima, kakvi smo zapravo, da se ne dogode kasnija iznenađenja. Na primjer, bolje je da vam frajer kaže da je varao bivšu i zato prekinuo s njom, nego da zbog straha da vas ne izgubi takve informacije skriva od vas.

2. Iznesite svoje prave osjećaje

Čak i ako niste baš sigurni što osjećate, bolje je to reći nego prešutjeti. Tako će svi znati na čemu su i neće biti zabune i krajnjih neugodnosti.

3. Priznajte kad ste u krivu

Žene smatraju da je pravi znak snažnog odnosa, sposobnost rješavanja međusobnih konflikata. Imajte na umu da je jednako važno ono što se kaže i način na koji se kaže. Nemojte biti pretjerano tvrdoglavi i priznajte pogrešku jer će vas to samo još dodatno zbližiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Druge žene u vašem životu

Ležerno padamo na priče o tome kako ste povezani sa svojim prijateljima s faksa. Stoga, svojoj djevojci trebate objasniti gdje oni točno pripadaju u vašem životu, jesu li vam oni samo prijatelji ili nešto više. Nemojte se bojati posljedica, jer će vaša draga znati cijeniti vaš trud.

cosmopolitan.hr

Vezani članci