Starleta iz 'Parova' ucjenjivala bosanskohercegovačkog ministra!

Vidi originalni članak

... a ona to, bar tvrdi, nikako nije, javnost je bolje upoznala kroz reality 'Parovi', navodno je bila u vezi sa jednim ministrom iz Bosne i Hercegovine koga je kasnije ucjenjivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona mu je pretila da će javnost doznati za njihov odnos ukoliko joj ne da novac, pišu srbijanski mediji

"Zerinu znam veoma dugo i znam mnoge stvari koje je radila. Možda će joj smetati što pričam novinarima, ali mislim da je vrijeme da se dozna istina. Ona je bila u vezi sa jednim ministrom iz regije i dok su bili zajedno, bilo im je lijepo. Viđali su se redovno, on joj je svašta poklanjao i činio. Bila je baš sretna sa njim, ali, prosto, došlo je do toga da se rastanu i ona je željela tu situaciju da iskoristi", kaže za izvor ALO.rs koji poznaje sudionicu 'Parova' i nastavlja:

"Prije nekoliko mjeseci ona je počela da šalje poruke i njemu i njegovim bliskim suradnicima. Prijetila je kako će cijelu njihovu vezu otkriti u javnosti ukoliko joj ne da novac.

On je pokušao to da izbjegne, ali kada je sjeo i razmislio, shvatio je da će ona to stvarno uraditi. Zerina je neko tko ne razmišlja o posljedicama, ona sve radi u trenutku.

Zbog toga je i taj političar odlučio da joj isplati novac. Ona je od tog novca ugradila silikone, i to mjesec dana prije ulaska u 'Parove'", kaže sugovornik portala ALO.rs.

Vezani članci