Srpske ljepotice za odnos u Dubaiju naplaćuju 1.000 eura na dan!

Vidi originalni članak
...orgijaju sa tamošnjim bogatašima i ispunjavaju im najbizarnije seksualne fantazije

U srpskim medijima svakog dana se pojavljuju atraktivne djevojke sa silikonima koje golišave poziraju na egzotičnim destinacijama, u luksuznim jahtama i bijesnim automobilima, a kako tvrdi srpski Njuzvik glavna djelatnost ovih devojaka je prostitucija u Dubaiju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tvrdnjama ovog lista djevojke u UAE najčešće rade po preporuci, jer se ne može jednostavno doći i reći "Želim da budem sa arapskim princem za novac".

Navodno, prije nego što se "posao" sklopi i djevojke odlete u zemlju nafte one moraju da prođu svojevrsan test u kojem izlate sa bogatim strancima, gdje se prati njihovo ponašanje i ako su "mušterije" zadovoljne one su položile ispit i kreću put Dubaija.

Kako piše ovaj list poželjno je da djevojke zavodljivo igraju i flertuju, mnogo piju i da ispune sve želje klijenata, a ako mušterija poželi da ima seks sa njima, normalno je da će ga prihvatiti. Kada sve zadovolje tim djevojkama se plaća put u UAE, kao i smještaj u luksuznim hotelima. Njihova zarada zavisiće od toga koliko će često raditi, a ona se kreće od 1.000 evra na dan.

Orgije su nezaobilazan dio u krevetu, a ako djevojka uspije da zadovolji klijenta dobiće ogroman bakšiš i do nekoliko hiljada eura.

Procjenjuje se da trenutno u Dubaiju postoji čak 35.000 eskort dama.

Vezani članci