Seksi SMS poruke od kojih će poluditi za vama

Vidi originalni članak
Istina, seksi riječi lakše je napisati nego kazati, ali kako će ih primiti druga strana? U potrazi za odgovorima, pitali smo dečke što misle o našem "sekstiranju" i koji su im najdraži koje su ikad dobili? Predstavljamo vam našu top-5 listu naj-seksi SMS poruka - ikad!

• Seksi SMS n°1 : foto ili video poruka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije velika tajna, muškarci su vizualni tipovi, dok su žene više cerebralni. Stoga, nema ničeg boljeg od lascivnog MMS-a s fotografijom ili videom koje šaljemo ako želimo brzu reakciju, kao MMS internautice slatka123 :
« Kratki video-striptiz u donjem rublju, ili akt s tekstom 'čekam te...' To uvijek pali! »

• Seksi SMS n°2 : direktno u glavu

Nema smisla okolišati. Ako želimo trenutačnu reakciju, trebamo djelovati na direktan način. Dakle, eksplicitna poruka koja jasno prenosi informaciju, kao poruka internatice crnaperla :

« You make me horny... ». (u prijevodu, 'uzbuđuješ me...»)

• Seksi SMS n°3 : flashback u prošlost

Ako želimo napaliti muškarca, nema bolje taktike nego podsjećanja na ono što se već dogodilo (naravno, ako mu je to ostalo u dobrom sjećanju). Stoga, umjesto da mu šaljete tekst u kojem mu najavljujete što ćete mu raditi, pošaljite mu nešto u stilu kako ne možete izbaciti iz glave 'ono što ste sinoć radili...'. Reakcija zagarantirana, i tu istu večer ćete najvjerojatnije to isto raditi još jednom. Nekoliko puta.

• Seksi SMS n°4 : što je na meniju?

Kao u restoranu, zagolicati ćete mu maštu ako ćete mu prepričavati u detalje što ga čeka na meniju. Tako ga u tekstualnoj poruci možete skinuti, opisivati mu što ćete mu raditi, nagovijestiti masažu cijelog tijela, a pogotovo onu erotsku, u detalje... Drugim riječima, sve u stilu 'što bih ti sve radila da si ovdje'!

• Seksi SMS n°5 : striptiz preko poruke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OK, muškarci vole dobiti eksplicitni foto ili video MMS, ali za tako nešto niste uvijek u prilici. Npr., ne možete mu poslati seksi MMS ako ste u dućanu, na poslu, u kinu ili u posjetu baki. Pošaljite mu stoga 'modni SMS', i napišite nga kao scenarij za seksi film. U svakoj poruci skinite po jedan dio odjeće, započnite sa gornjim dijelovima, pa donje rublje, i na kraju gaćice... Ako se i on uključt, tim bolje!

Cosmopolitan.hr

Vezani članci