S ovakvim tipom sigurno nećete pred oltar

Vidi originalni članak
Adelle Waldman, autorica knjige 'The Love Affairs of Nathaniel P' i spisateljica kolumni za poznate američke medije, savjetovala je za Huffington Post s kojim tipovima muškaraca ne treba tražiti bračnu sreću.

1. Nije bio za ozbiljnu vezu - dok nije upoznao vas

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada to čujete na romantičnoj večeri ili šetnji uz more, čini se predobro da bi bilo istinito? Da, istina je. Možda on stvarno u tom trenutku iskreno misli da se uz vas može skrasiti jer ste nešto novo, zabavno i jako uzbudljivo u njegovom životu. No zapitajte se što će biti za nekoliko mjeseci kada veza nadiđe leptiriće u trbuhu i svaki susret ili spoj s vama ne bude toliko uzbudljiv. Muškarci koji su imali puno djevojaka i lako skakali s cvijeta na cvijet, vjerojatno nisu tipovi za brak i dugoročnu vezu, a možda to ne žele priznati ni sami sebi te vječno tragaju. Vi ćete se samo osjećati jako loše u trenutku kada shvatite da on gubi zanimanje za vas te ste daleko od šetnje prema oltaru.

Ovakvog tip svakako trebate upoznati u životu jer ćete tek nakon njega jasno prepoznati čovjeka za kojega se možda želite udati i onoga koji je spreman na obavezu.

2. Poznaje baš sve u gradu

Želite li ulaznicu za predstavu ili mjesto u novom restoranu, on će vam odmah riješiti svaki problem jer poznaje sve u gradu. To je vrlo primamljivo i djeluje moćno, ali što se zapravo krije iza toga? S toliko prijatelja i poznanika možete očekivati da je vaš čovjek vječito na telefonu, stalno provjerava e-mailove i odlazi na sva društvena događanja. Kao što može vama osigurati ulaznicu za najnoviju hit predstavu, isto radi i za sve prijatelje pa ćete vrlo često večeru provesti tako što će on odgovarati na telefonske pozive ili kasniti zbog nekog sastanka. Njegova otvorena osobost i susretljivost lijepe su vrline, ali samo za prijatelja.

3. Loša komunikacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On ima puno lijepih vrlina jer je šarmantan, zabavan i otvoren, ali nikada vam neće reći ako ste ga čime naljutili. To je tip s kojim bi svaka žena jednom u životu trebala biti u vezi zato što će poslije znati kako treba izgledati dobra komunikacija. Na početku se sve može činiti idealnim jer će vas obasipati pažnjom i ludo zabaviti, ali kada se odjednom nađete u tišini jer nećete biti sigurni jeste li učinili što krivo ili on samo ima loš dan - vrijeme je za odlazak. S takvom komunikacijom ne može opstati ni jedna veza.

4. Zgodan, bogat i uspješan - bolje ne može

Pa zar je bilo kakva sitna mana važnija od ovakvog paketa? Osjećat ćete se božanstveno gdje god se s njime pojavili, a prijatelji će vam zavidjeti. Neke prijateljice to će vam to čak otvoreno i priznati, a vi ćete cvjetati od sreće i ponosa. No, tu se krije zamka! Imati takvog frajera i još se na kraju udati za njega san je svake žene, ali silna želja može vam pomutiti razum pa ćete tek nakon nekoliko godina shvatiti da to nije bila ljubav. A ne treba posebno isticati da sav novac i privilegije ne mogu kupiti sreću.

5. Razlika u godinama

Nema idealnog recepta za uspješnu i sretnu vezu, ali ako je on mlađi od vas, realno je očekivati probleme. Gledat će vas s obožavanjem i pratiti svaki korak koji učinite. Da, rado će vas odvesti do oltara, ali prije nego se prošećete, razmislite samo hoće li za vas on uvijek po malo biti dijete i možete li ne razmišljati o tome na način da ste mu ukrali mladost.

Vezani članci