REAGIRAO SEVERININ MENADŽER: ‘Opet se radi o osveti njezinog bivšeg partnera, ovo je čisto nasilje’

Vidi originalni članak
Vijest da su se na internetu ponovno pojavile Severinine golišave fotografije odjeknule su poput pucnja, posebice zato što se pjevačica u istoj situaciji našla prije samo malo više od mjesec dana. O novom seks-skandalu se očitovao menadžer pjevačice Tomislav Petrović koji ponovno za sve krivi Severininog bivšeg partnera.

"Kao i u slučaju od prije mjesec dana, opet se radi o osveti bivšeg Severininog partnera i o kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine koja traje već dulje vrijeme i u kojoj se ne biraju sredstva", izjavio je Petrović za Net.hr. U telefonskom razgovoru nam je rekao i da je ovaj čin "čisto nasilje" nad pjevačicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek se slegla prašina od prošlog skandala

Podsjetimo, Severinine golišave fotografije procurile su i sredinom kolovoza kada su vijest o tome prvi također objavili srpski mediji. I tada je Petrović rekao da je riječ o osveti bivšeg partnera, no nije ga imenovao. No, Severinin suprug Igor Kojić u objavi na Instagramu je jasno prozvao Severinog bivšeg zaručnika Milana Popovića, s kojim pjevačica ima sina Aleksandra, zbog kojeg se pjevačica i srpski poduzetnik već nekoliko godina sude.

Popović je tada odbacio optužbe te izrazio zabrinutost za sina na kojeg bi seks-skandali njegove majke, rekao je, mogli negativno utjecati.

Vezani članci