Možete li zamisliti da date otkaz i odete na putovanje života? Ovaj par iz Hrvatske je to učinio!

Anđela S./Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Znate onu izreku "Živite svaki dan kao da vam je posljednji"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što biste vi učinili u tom slučaju? Sigurna sam da bi se tada mnogo ljudi odlučilo poput ovog neobičnog para iz Hrvatske dati otkaz i otići na putovanje...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No, krenimo od početka... Ovo je priča o Ivani i Saši, mladom paru iz Hrvatske koji je upravo ovih dana krenuo na putovanje života.

Sasvim slučajno u medijima sam naletjela na priču o njima i jednostavno sam je morala podijeliti. Njihova hrabrost, po mnogima i ludost jednostavno je fascinantna.

Oboje su inače veliki zaljubljenici u putovanja i u jednom trenutku su odlučili dati otkaz, prodati sve što imaju i upustiti se u putovanje života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prvotni plan je bio da putovanje traje 3 godine, ali sada su odlučili da će to ipak biti oko godinu i pol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog cjelokupne situacije s pandemijom, par je dugo razmišljao je li pravi trenutak za putovanje, ali odlučili su da neće čekati i onda se možda za 20 godina pitati što bi bilo da je bilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakon mjesec dana u Ekvadoru, kreću sjeverno prema Kolumbiji, potom će u New York i proputovanje SAD-om, pa nazad u južnu Ameriku, vjerojatno do Patagonije.

  • - Sve ostalo je otvoreno, držat ćemo se ideje da pratimo sunce, a ovisit će i o tome koliko će se budžet brzo topiti i koliko ćemo se zbog COVID-a morati prilagođavati. Želja nam je ipak stići i na azijsku stranu svijeta, ističu Ivana i Saša, dodajući da im je plan da na svojem putu ne budu samo turisti, nego da se što je više moguće uklope i upoznaju sa životom tamošnjih stanovnika, rekli su za emedjimurje.
  •  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Ivana i Saša su pokrenuli i blog La Vida Mágica na kojem možete pratiti njihove avanture. Tu su naravno i Facebook stranica te Instagram profil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi smo samo sigurni u jedno. Bit ćemo im vjerni pratitelj putem društvenim mrežama na ovom nevjerojatnom putovanju.

Tko zna, možda se nekad i ti koji ovo čitaš upustiš u sličnu avanturu... Ljepota života i jeste u činjenici da nikad ne znamo što nas čeka... 

Vezani članci