Poznata voditeljica za 2.000 eura pristala da ima seksualni odnos sa političarom?!

Vidi originalni članak
...iako još nije definiramo koje, piše beogradski Kurir.

Usluge elitnih prostitutki, mahom srpskih pjevačica i voditeljica, koristili su brojni srbijanski dužnosnici, ali i njihove kolege u regiji, navodi spomenuti list, pozivajući se na vlastite izvore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Prostitucija ne zna za granice, a ljubav prema zgodnim mladim ženama svakako je zajednička mnogim političarima u regiji. Evo, recimo, jedna srpska voditeljica nedavno je provela noć s jednim visokim dužnosnikom iz zemlje u okruženju. Ona je dobila 2.000 eura, a političar je po nju u Beograd poslao privatni avion. Isti čovjek već godinama održava intimne odnose i s jednom srpskom pjevačicom, a događalo se i da svoje družbenice preporuči kolegama iz politike i biznisa s prostora Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore... Naravno, gotovo svi političari koji plaćaju seksualne usluge tzv. elitnim prostitutkama u javnosti se izdaju za poštene obiteljske ljude, piše Kurir.

Aktivistica za ljudska prava iz Srbije, Ljiljana Raičević, kaže kako je ova priča ne čudi:

- Činjenica je da tzv. elitna prostitucija postoji i u Crnoj Gori, Srbiji i Hrvatskoj i da se obrće ogroman novac. Ali to je prostitucija, bilo da su u pitanju voditeljice ili pjevačice. I one mogu biti ucjenjene jer znaju puno toga. Nažalost, vrlo je teško doći do materijalnih dokaza jer je to začarain krug, a u igri su ogroman novac, moć i uticaj. Dobro je da se ta tema pokreće, pa makar se imena i ne spominjala, kaže Raičević.

Vezani članci