Petnaest neugodnih istina o seksu

Vidi originalni članak
Ono što mislimo, a ne želimo izreći zasigurno je i jedna ili više od slijedećih činjenica o seksu.

1. Ponekad u misionarskoj pozi grudi proizvode zvuk kao da ispuštate plinove. Slično zvuku koji se može čuti i kada je riječ o pazuhu, ali nastaje pritiskanjem područja u grudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Ako ne koristite kondom, a on svrši u vas, curit će satima.

3. Ponekad kad je on gore pomislite: „Čovječe, izgleda prilično ružno iz ovog ugla." Isto vrijedi i za muškarce koji zasigurno nemaju najljepše mišljenje o izrazima lica žena kada su gore.

4. Neće svi uvijek doživjeti orgazam tijekom seksa. Ponekad djevojka jednostavno neće moći doživjeti orgazam samo kroz penetraciju. Ponekad muškarac možda to ne osjeća i ne može je dovesti do vrhunca. To nije ničija greška. Seks je zbrkan, ponekad čudan, smiješan ili iritirajući. Neke noći ponekad nisu za to, a ponekad ćete doživljavati orgazme koji će vas raspametiti, a da se niste pretjerano ni trudili. Poenta seksa je da vam bude lijepo i da uživate sa svojim partnerom.

5. Vlažno maženje. Predigra. Djevojka je vlažna. Dečko svrši, pa se i to umiksuje zajedno. Oboma vam treba da dođete do daha i nijedno od vas nema energije da ustane, istušira se i zamjeni plahte, pa tako zaspite, u toj kombinaciji tjelesnih tekućina.

6. Nije seksi i prelijepo kao na filmovima. Događat će se mnogo nepredviđenih situacija, kao što su poze koje odgovaraju samo jednom partneru, grčevi, čudni zvuci i još mnogo toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. Kada se sredite nakon seksa, a obučete ponovno vlažno donje rublje.

8. Masturbacija je mnogo manje truda i ne morate se brinuti za drugu osobu. Idealno za ljenčine.

9. Prvi put nikada nije onako kako očekujete.

10. Ponekad će se osjetiti neugodni mirisi u zraku. Oboje znate da onaj drugi to može osjetiti, ali nitko to neće spomenuti, jer ne znate od koga dolaze takvi mirisi.

11. Ako mislite o tome da postane tvrd, postat ćete nervozni i neće postati tvrd. To je iritirajuće.

12. Ukoliko imate analni seks morate se suočiti sa time da ćete ponekad vidjeti malo izmeta. Koristite kondom i ne paničite ukoliko vidite malo smeđe boje. Zvuči grozno, ali to je istina.

13. Simultani orgazmi su veoma rijetki. Kada se radi o neiskusnim parovima, najčešće se dogodi da jedan partner ostane isfrustriran kada drugi završi.

14. Možete biti veoma znojni. Ponekad je znoj pomalo van kontrole i onaj koji je gore može kapati na vas. Nimalo seksi.

15. Rezultat može biti - dijete.

Izvor: cosmopolitan.hr

Vezani članci