Perverznjak djevojku silovao dok je spavala i sve snimao

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Da je bila žrtva bolesnog momka otkrila je kada je policija pretresla kuću u kojoj žive i pronašla fotografije na računalu. Nakon što bi zaspala, njen perverzni dečko bi joj lakirao nokte i stavio na nju nakit prije nego što ju je fotografirao i fotografije pohranio na računalo.

"Grozim se kada razmišljam o tome što je radio. Osjećam se prljavo i povrijeđeno zbog toga", rekla je Naomi za Sunday People.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je tako zlo. Cijelo vrijeme sam živjela s čovjekom koji je bio u stanju uraditi nešto tako. On nema emocija, on je zlo. Da policija nije saznala za to, ja bi i dalje živjela s njim. To je zastrašujuće", dodala je.

Kraljevski sud u Nottinghamu potvrdio je da Fryer, inače sin policajca, ima boluje od rijetkog stanja samnofolije - seksualne privlačnosti prema osobama koje spavaju ili koje su u nesvijesti.

Priznao je da je silovao sviju djevojku tri puta između 2008 i 2011 te priznao krivinju za seksualne aktivnosti bez pristanka zbog čega je osuđen na osam godina zatvora.

"Cijeli život mi se raspao u tisuće komada. Moja duša je slomljena. Mrzim ga zbog toga što mi je uradio", rekla je Naomi.

Vezani članci