Pakao u Srbiji: Tjerali dječake na seks - desetogodišnji sin morao sve gledati!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Pedofili ne miruju. Evo i još jednog strašnog događaja, ovaj put iz Srbije, iz Smedereva. Smederevska policija uhitila je dva muškarca zbog sumnje da su obljubili djecu i nemoćnog maloljetnika. Uz to oni su tjerali maloljetnika da prisustvuje seksualnim iživljavanjima polnim radnjama.

Kako je priopćila policija, a prenosi Blic, uhićeni su Toplica P. (58) i Darko M. (38).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toplica je osumnjičen da je posljednjih šest mjeseci u svoju kuću dovodio maloljetnika (17), koji je uz to i ometen u razvoju. Dovodio ga je više puta i uz prijetnju prisiljavao na spolne odnose.

Obojica zlostavljali istog dječaka, ali i druge

Međutim, 58-godišnjak tu nije stao, već je u isto vrijeme u pomoćnoj zgradi i u svojoj kući imao spolne odnose i sa svoja dva maloljetna pastorka, koji su stari osam i dvanaest godina. Bolesni um išao je tako daleko da je i svog desetogodišnjeg sina primoravao da prisustvuje seksualnom iživljavanju i da sve gleda.

Drugi uhićeni i osumnjičeni Darko. M. imao je isti tempo. Zadnjih šest mjeseci i on je u svoju kuću dovodio istog maloljetnika i tjerao ga na razne seksualne odnose. U istoj je kući zadnja tri mjeseca seksualno zlostavljao i još dvoje djece koja su stara 12 i 13 godina. I to je morao gledati desetogodišnji sin njegovog kolege Toplice.

Protiv obojice je podnesena kaznena prijava i sprovedeni su istražnom sucu Višeg suda u Smederevu.

Vezani članci