FOTO  Osvajačica srebra na Olimpijskim igrama postala prostitutka u Njemačkoj

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Tamo je, međutim, zapala u financijske neprilike i izbačena je iz stana, a izlaz iz takve situacije potražila je u - prostituciji, prenosi beogradski Blic.

U domovini nitko nije znao čime se bavi, sve dok list "Kankan" nije objavio njene seksi fotografije, a ni posjetitelji erotskog sitea, na kojem se predstavlja kao "Ina" i reklamira kao "izuzetno sportski tip", mahom ni ne slute da im svoje seksualne usluge nudi istinska sportska zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepa Florika je nakon povlačenja iz sporta 2007. otputovala u Njemačku, gdje je u Ingolštatu najprije zaista i radila kao fitnes-trener. Kada su iskrsli financijski problemi jedna zemljakinja joj je, međutim, ponudila da se okuša kao prostitutka, i tu je, kako izgleda, pronašla bolji izvor prihoda.

Nakon objavljivanja inkriminiranih fotografija, njen otac George je za rumuniski list "Libertate" izjavio da se "stidi", i da će sada čitava obitelj morati seliti iz Rumunjske, najvjerojatnije u Kanadu, gdje mu živi brat. Sama Florika je za isti list izjavila samo da je trenutno "na odmoru sa svojim dragim" i da nema komentar.

Ovo, inače, nije prvi seksualni skandal koji se povezuje s rumunskim gimnastičarkama. Gimnastičarke koje, inače, veoma mlade završavaju svoje karijere u ovom ne baš profitnom sportu, suočavaju se egzistencijalnim problemima, podsjeća Blic.

Iste godine kada je Leonida osvojila olimpijsku medalju (2003.), tri bivše gimnstičarke - višestruka šampionka Lavinija Milosovići (26), Klaudija Presekan (23) i Korina Ungureanu (22) slikale za japanski časopis "Šukan gendai", kako samo u tangama izvode egzibicije na gredi.

One su prethodno već bile kritizirane jer su se nage pojavile u DVD filmu i na fotografijama snimljenim u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ovih fotografija, rumunska sprotska federacija im je na pet godina zabranila trenerski rad i pojavljivanje na službenim takmičenjima.

Vezani članci