Nataša Bekvalac gađala Danila čašom i polupala odvjetničku kancelariju

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Isprovocirana rječima i ponudama druge strane, Nataša je gađala Danila čašom, polupala je kancelariju i okrznula njegovog odvjetnika Nemanju Aleksića, koji je u prvi mah najavio tužbu za napad.

Međutim, kako neslužbeno saznajemo, do tužbe neće doći, a datum sljedećeg sastanka je neizvjestan do daljeg, budući da su svi akteri zatečeni ishodom prvog sastanka, prenosi blic.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je izletjela iz odvjetničke kancelarije bez torbe, naočala i jakne, bijesna i sa suzama u očima, nitko nije mogao da nasluti što je toliko moglo da isprovocira popularnu pjevačicu. Iza sebe je ostavila polupane čaše i šoljice, koje je u naletu bijesa bacila prema Dači i njegovom odvjetniku, a koje su demolirale kancelarijski stol i stvari na njemu.

Čaša je proletjela pored Dačine glave i okrznula odvjetnika. Kada je odlazio iz kancelarije, Dačin odvjetnik je najavio tužbu, a ona mu je rekla: "Tuži me, muškarčino!" Nataša je zaista bila ljuta, a razlozi za to nisu nimalo beznačajni.

- Nataša i Dača je trebalo da se dogovore oko općih stvari u vezi s razvodom. Započeli su priču o alimentaciji i Dača je ponudio 20.000 dinara mjesečno. Nataša nije mogla da vjeruje svojim ušima. Počela je da se buni. Pokušala je da se dogovori sa Dačom i da mu objasni da je u ovoj priči najvažnije da se dogovore oko Hane, ali je Dača pokazao nezainteresiranost.

Na sastanku je bilo govora i o kafiću "Tako je suđeno", u koju je Nataša uložila pare. Nataša je uzviknula da će mu kafić pokloniti ali da neće da pristane na 20.000 dinara alimentacije i da će prije biti samohrana majka. Dačin odvjetnik je rekao da kafaić nema veze sa njom i da je vlasnik Dačin prijatelj. U tom trenutku je ona eksplodirala - objašnjava izvor upućen u dešavanja na sastanku.

Vezani članci